Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο παιδείας ,κοινωνικής πολιτικής, νεολαίας, αθλητισμού και εθελοντισμού του Δήμου Ιωαννιτών ,κ. Παντελή Κολόκα

Την Παρασκευή 22/4/2016 οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων του ΓΕΛ Βαρθολομιού, που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα «πρόσφυγες χθες και σήμερα», μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο παιδείας ,κοινωνικής πολιτικής, νεολαίας, αθλητισμού και εθελοντισμού του δήμου Ιωαννιτών κ. Παντελή Κολόκα . Ο κ. Κολόκας αφού υποδέχθηκε τους μαθητές τους μίλησε για την φιλοξενία προσφύγων κυρίως από την Συρία και το Αφγανιστάν σε δομές του δήμου στην Κατσικά Ιωαννίνων, στην Κόνιτσα και στο Τσεπέλοβο καθώς και για τη συμμετοχή του δήμου Ιωαννιτών σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.
Μετά την ενδιαφέρουσα εισήγησή του ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το σύγχρονο προσφυγικό ρεύμα στην περιοχή της Ηπείρου.
Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές κ. Μανουσιάδη Χριστίνα , κ. Σταυροπούλου Ειρήνη και κ. Αποστολάτος Ηλίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ Κολόκα Παντελή για την τόσο ουσιαστική και κατατοπιστική ενημέρωση καθώς και τη δημοτική σύμβουλο του δήμου Ιωαννιτών ,κ. Βασιλείου Ελένη η οποία βοήθησε στον προγραμματισμό της συνάντησης.